Home » Korte Galajurken

Korte Galajurken

Ik kocht deze korte galajurken voor mijn zoon's bruiloft in juli 2013. heb ik besloten om mijn eigen metingen doen en de jurk gemaakt om mij te passen of zo dicht als ik kon te krijgen. tot mijn verbazing de jurk kwam in een klein doosje, opgevouwen in outand past me perfect. ik ben hoe kort, zodat de korte galajurken is lang, die ik wist dat ik zou moeten krijgen ingekort als ik te doen met alles wat ik aan te schaffen. deze jurk is mooi en ik ben erg blij met mijn aankoop en kan niet waitto dragen. ik zal eens kijken op deze site voor een andere speciale gelegenheden die ik nodig heb een mooie korte galajurken ...

deze korte galajurken kwam net 2 dagen nadat ik mijn bestelling! het is fantastisch, goed gemaakt, en trouw aan uw maat grafiek. dank u voor het leveren van een kwaliteitsproduct in korte orde. ik zal zeker bestellen bij uw bedrijf in de toekomst, en raden u aan vrienden.

kan niet genoeg over deze korte galajurken zeggen. i luv it! ik kocht deze jurk, want ik wilde iets anders en uniek. ik kreeg lovende kritieken van familie en perfect vreemden over hoe elegant ik keek en dat ze vonden het unieke ontwerp. luv het detail en ik waardeer het vakmanschap gedaan voor dit ontwerp. uitstekende kwaliteit, extra voering in de jurk.

deze korte galajurken is precies zoals op de foto. zijn een fatsoenlijke lengte voor een meisje als me dat is 5'10. de borsten zijn een beetje opgevuld die echt helpt mijn b-cup, want ik zal niet dragen van een beha met haar. overall, de stof voor de jurk is van hoge kwaliteit. ik ben normaal gesproken een ons 4, maar ik bestelde een ons 6 dat bleek een zeer goede beslissing, want het past perfect. onnodig te zeggen, ik zal rocken deze op de bruiloft van een vriend. :) ik ben erg blij en zeer tevreden.

Reactie plaatsen

Reacties

Kasimir Day
7 jaar geleden

deze jurk is prachtig! zojuist de mijne .. ik deed paniek en angstig in afwachting van de bestelling, maar eenmaal aangekomen ben ik blij als iets.

een zeer goede koop! lijkt een perfect op maat passend!!