Home » Lange Galajurken

lange galajurken fijne materialen elegante beading

fijne materialenwe zorgvuldig selecteren van hoge kwaliteit kralen, parels, stoffen en garens om elke jurk te creëren. we op zoek naar levendige kleuren, mooie glans en rijke texturen in elk materiaal dat gaat in je lange galajurken.
elegante beadingveel van onze lange galajurken zijn voorzien van mooie kralen op de mouwen, lijfje of rok. professionele naaisters uren vakkundig naaien van kralen en parels tot een elegant en klassiek ontwerp perfect voor je.
de hand ruchingruches detaillering is niet alleen decoratie voor uw jurk-het kan bijdragen aan het creëren van een figuur flatterend silhouet. onze kleermakers niet alle ruches met de hand om de perfecte vorm en volheid op elke lange galajurken te creëren.
voering en uitbenenal onze jurken zijn volledig gevoerd en gestructureerd om hun vorm te houden en uw figuur flatteren. onze full-begrenste lange galajurken gebruik maken van een harde netvoering onder een zachte stof die comfortabel aanvoelt op de huid.

de lange galajurken te laat komen, maar wat ik kan doen. als ik won een wijziging van de grootte net cuple dagen nadat ik om daar zegt niet omdat is aready gesneden maar toen ik wachtte een extra maand, want er was geen materiaal dus dat is niet cense maken. hoe dan ook nu heb ik een maat groter jurk zal vast nog in mijn kast zitten tot ik krijg vet of dag, omdat de nemen om de correctie zal het duurder dan nieuwe te bestellen.

deze lange galajurken is prachtig. ik bestelde een maat 8, dus ik kon het om een naaister en hebben het aangepast aan mijn metingen. ik ben verpleegkundige en mijn lichaam is niet evenredig :) de jurk is professioneel gemaakt en de kleur is mooi. ik ben er erg blij mee en ik ben eigenlijk het bestellen van een andere jurk van nu op deze website. http://www.smiljurken.nl/lange-galajurken.html

Reactie plaatsen

Reacties

Marcia Diaz
4 jaar geleden

mooie jurk, perfect roze kleur die ik besteld, echt mooie kwaliteit. ik zou dit super aanbevelen. het is niet zo 'groot' als het lijkt op de foto, ik was bang dat het zou echt poofy en lang en zwaar, maar het is een mooie lengte met een trein en niet zwaar. enthousiast voor formele, was precies wat ik wilde. 10/10 zou aanraden.