Home » galajurken Grote Maten

galajurken Grote Maten

productie en verzending waren snel lichter! Ik bestelde mijn galajurken Grote maten op 25 januari en het was in Toronto en op mijn deur 11 dagen later. plicht kostte me 79,00 dollar, maar dat niets te maken met SMIL jurken had, zal de Canadese regering schroef youevery tijd.
ik bestelde een normaal formaat 20w en het past als een handschoen. Ik ben meestal een maat 16, maar ik gemeten het breedste deel van mijn lichaam (mijn heupen / kont ... bedankt mam) en gingen twee maten gewoon veilig te zijn. Deze galajurken Grote maten ziet er fantastisch uit op mijn plus size frame, en complimenten mijn zandloper vorm perfect. het is zeker bochtige meisje vriendelijk. Ik ben 5'8 "en wordt beschouwd als het bestellen van custom metingen om de jurk te garanderen was lang genoeg ... Ik ben blij dat ik niet. deze jurk veel lange, en valt perfect samen met mijn 4,75" hakken. de trein zwembaden mooi achter me.
de jurk is prachtig aangelegd en was elke cent waard plicht opgenomen. zelfs de voering ziet er fantastisch uit. ik had besteld zwart, en de afwerking en glans van de reeks is prachtig. als een eerdere recensent noemde, de galajurken Grote maten is 2 stuks samen op de natuurlijke taille genaaid. ik persoonlijk vind dat het is 2 stuks, omdat het trekt het oog naar het kleinste deel van mij. ik zal het dragen van het met een kristal kralen sjerp voor een beetje extra glans omdat het is mijn trouwjurk. Ik hou van de volledige dekking van de bateau hals zorgt, en het feit dat een specialiteit beha of ondergoed niet nodig is om dit stuk te dragen. 

deze jurk is mooi. het is echter niet theelengte. mijn dochter is 5/6 "en deze jurk bijna raakt haar schoenen! dat is een soort van frustrerend. ook, de jurk wordt geleverd met een ingebouwde bh van soorten, dat is nogal stijf (en puntig), dus dat is iets waar we aan moeten werken als goed., maar de pasvorm en de stof is lekker... gewoon niet helemaal perfect.

ik kocht deze jurk voor mijn verjaardag in december. ik bestelde het in het zwembad. de kleur is veel lichter dan hoe het werd voorgesteld in de kleurenkaart en het werkt niet voor mij. ik werd verteld dat het lijkt op een prom dress omdat het zo'n een lichte kleur. dat gezegd zijnde, de jurk is prachtig gemaakt en erg mooi. ik zal het uiteindelijk slijten, maar ik ben het bestellen van een andere jurk voor mijn partij. godzijdank dat ik van plan vooruit.

http://www.smiljurken.nl/jurken-grote-maten.html
de jurk is prachtig, en ik kan niet wachten tot mijn geliefde om me te zien in het op onze trouwdag! dit is waar ik zal de aankoop van al mijn speciale gelegenheid galajurken Grote maten vanaf nu. de kwaliteit is uitstekend, de prijzen zijn geweldig, de workmaship is beter dan alles wat ik heb gezien in een bruids winkel. Ik kom terug na mijn huwelijksreis om foto's te plaatsen. SMIL galajurken grote maten

de jurk kwam zo snel! hield de jurk en de kleur was mooi in donkergroen. maar de aangepaste dimensionering was niet juist in de buste. het was te klein en er was een bijeenkomst in het front dat niet plat was te leggen. de reactie van de klantenservice was geweldig, met duidelijke aanwijzingen dat gemakkelijk is om de problemen te laten zien waren. retourneren van de jurk en het bestellen van een ander.

Reactie plaatsen

Reacties

Neve Stevens
7 jaar geleden

Ik hou van mijn jurk! Ik bestelde een rode jurk, maat 10, voor mijn schoolbal. De jurk is zeer stijlvol en van goede kwaliteit. Het zeer snel geleverd! U zult niet teleurgesteld worden! Wees voorzichtig zippen op en neer omdat het vangt de pailletten gemakkelijk. Ik kan niet wachten om het te dragen en het te laten zien!

Neve Stevens
7 jaar geleden

Ik hou van mijn jurk! Ik bestelde een rode jurk, maat 10, voor mijn schoolbal. De jurk is zeer stijlvol en van goede kwaliteit. Het zeer snel geleverd! U zult niet teleurgesteld worden! Wees voorzichtig zippen op en neer omdat het vangt de pailletten gemakkelijk. Ik kan niet wachten om het te dragen en het te laten zien!